onsdag 19. januar 2011

Den store overraskelsen

På mandag var endelig dagen kommet. Vi skulle ordne i stand til overraskelsesfest for en som ble 25 år! Dette var planlagt for en stund siden, de av oss som bor i Bø var selvsagte gjester. I tillegg hadde vi fått med oss noen av kompisene til bursdagsbarnet, som kommer fra Skien, så de også skulle komme opp.

Søndag var det samling for å lage sjokoladekake og krone. For har man halvrund bursdag, ja da må man ha krone. Med glitter på! (Nå er det glitter over hele gulvet mitt og jeg tipper det kommer til å glitre til langt utpå høsten en gang.


Sjokoladekaka var grunnen til at jeg måtte lage muffins også... Av frykt for at det skulle lukte kake, men at den ikke var å se da han kom tilbake søndag kveld. Nå ser ikke kaka så veldig fin ut lenger. noen fant det nemlig for godt at alle stykker måtte ha mønster, og ikke lov til å skjære ut til kanten.

Gelèshots ble det laget også. Første gang jeg laget noen sånt, men vil si de ble vellykkede!

Må innrømme det ble litt stress sånn i siste liten siden hovedpersonen måtte ut av huset slik at de andre kunne komme umerka inn. Jeg måtte fikse meg i en fei og håpet i det lengste at alle var på plass i tide. Det gikk nesten! Overraskelsen var stor da han kom hjem og alle stod i gangen og ropte "overraskelse"! (Eller noe i den duren. Undertegnede var mer opptatt med å forevige øyeblikket til å få med seg alle detaljer.) Dermed var det bare å vinke morgendagen farvel og sprette cideren og det som værre var.

Utrolig nok skjønte ikke bursdagsbarnet noen ting før vi alle stod der. Dette til tross for at jeg hadde ringt "barnevakten" hans for å høre om de var langt unna, og han hadde da sett navnet mitt på skjermen...

Stemningen var god og jeg tror alle hadde det gøy. Kjøkkenet så hvertfall ikke ut da jeg stod opp. (Det må jo være et godt tegn?)
Dette er strøkent i forhold! Men du kan jo tenke deg når en 15 stk vorser blir det ikke akkurat ryddig.

Gårsdagen ble brukt til å slite på en sofa og se 3 Shrekfilmer i strekk og ellers lite annet fornuftig. Godt det er lenge til neste gang!?!

En stor takk til alle som hjalp til med å fikse og ordne i stand! Og ikke minst kult at så mange kom! Lenge siden jeg var med på noe så gøy.

7 kommentarer:

 1. Haha, jeg skjønte hva de muffinsene var til med en gang;) *Smart*

  SvarSlett
 2. Jeg antar at storesøstre får samme behandling når de runder halvrunde år? ;) Tar forsåvidt til takke med sjokolade-og bananmuffins åsså jeg da (hvis jeg får krone vel og merke).

  SvarSlett
 3. awwww, så koselig! jeg har alltid ønsket et parteeey som andre har stelt i stand :')
  naaaam, smaaaake? :D Det er jo snaart lørdag, jo!
  xxx

  SvarSlett
 4. Lille frøken prosess: Tenker du tar til takke med det du får jeg ;) Uansett, om jeg sier at du også skal få overraskelsesfest blir det jo ingen overraskelse :P Mandagsfylla i Bø kan også bli en utfordring siden jeg skal flytte ;P Ennå lenge til, så jeg kan rekke å glemme alle lovnader jeg gav meg selv om å ikke drikke igjen :P

  SvarSlett
 5. http://minanamnband.se Hei:)Her får du tak i merkelapper.

  SvarSlett
 6. Bra bursdag!:) Og geleshots da - alltid gøy!

  SvarSlett
 7. Plosiv: gelèshots er farlige greier. Godt jeg bare laget en pakke!

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)