lørdag 8. januar 2011

Var det noen som nevnte snø?


I dag var jeg plutselig tidlig ferdig på skolen, og så frem til en rolig dag med hjemreise når jeg følte for det. Sånn gikk det visst ikke helt. Søs + sambo med mor skulle på skitur, og jeg ville være med. Det lå nå ann til ukens 4 treningsøkt. Saken var bare den at de skulle straks dra, og i følge mine kilder ville jeg bruke 1,5 t til skiløpa. Og det bare på kjøring. I tillegg måtte jeg først pakke meg sammen. Dere vet jo alle at det ikke er bare bare å skulle hurtigpakke og komme seg avgårde sånn med en gang. Om ikke det var nok så så den stakkars bilen min ut som på bildet. Den måtte nesten graves frem etter gårsdagens snøfall. Etter litt om og men fikk jeg stabla ski og meg selv i bilen og frest mot skiløypene.

Etter ca 1 t (bra bereget M) og litt rallykjøring siste biten kom meg meg frem, dog litt etter de andre. Dermed var det duket for en knallfin tur i puddersnø og strålende solskinn :-D Det hjalp å komme seg litt opp i høyden for å komme seg bort fra tåkehavet som lå rundt byen(e).

På vei hjem spurte søs om jeg ikke kunne lage middag. Dermed ble det carbonara med hjemmelaga oreganorundstykker for annen gang denne uka! Ikke at det gjør noe siden det er så godt, men blir kanskje en stund til neste gang. Heldigvis ble maten tatt litt bedre imot i dag enn forrige gang jeg forsøkte meg som familiekokk :-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

  1. jeg er glad jeg slipper å måke sne :p
    du kom deg da fram! jeg óg bruker litt tid, haha!
    xxx

    SvarSlett
  2. Lille frøken prosess: Ja det håper jeg da virkelig! Si ifra om du vil ha oppskriften ;)

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)