lørdag 15. mai 2010

Saturday night

Jeg begynner å lure på om det begynner å bli rutine å rydde i klesskapet på lørdagskvelder.

I dag var jeg en tur i "byen" og fant en utrolig kul bukse som enn så lenge sitter som et skudd og et belte som passet til. Jeg fikk også et plutslig innfall av å skaffe meg en helt enkel hvit skjorte. Hva den skal brukes til er ennå kun en plan, men den passer jo til såmangt. Det å finne en helt enkel klassisk hvit skjorte viste seg å være lettere sakt enn gjort. Det finnes flust med hvite skjorter i butikken, men mote(u)bevisste meg vil påstå de ligner mer på uformelige tunikaer. (Hvertfall de fleste av dem, no offence.) Vel etter å ha vært innom div butikker og til og med spurt betjeningen flere steder fikk jeg til slutt beskjed av en heller uengasjert jente at hvis jeg gikk dit og der (hun pekte veien), ja da kom jeg i "dress"-avdelingen på HM, og det kunne jo hende jeg fant noe der... Joda, jeg fant da en hvit skjorte, selvfølgelig ikke i min str, men jeg tok en større bare for å gi den en sjans. Det var ennå godt, for da jeg kom inn i prøverommet hang det en hvit skjorte i min størrelse der! Den så litt rar ut med fluffarmer og det som værre var, men jeg fant ut at, jo siden det var min størrelse kunne jeg jo like gjerne prøve den på. Den satt som et skudd! MMS ble imidlertid sendt til søs for å høre om jeg er helt på jordet, men den ble godkjent av to stk et annet sted i Norge, så jeg gir den en sjans!

Samtidig da jeg var i byen kom jeg over en butikk som reklamerte med "gratis sminkemakeover", og jeg som i grunn ikke kan annet enn å ta på maskara fant ut at dette måtte testes ut. Som sakt så gjort, de hadde tid med det samme. Det jeg var ute etter var å kanskje endelig finne noen farger som passer meg og kanskje få noen tips i samme slengen. Det var visst ikke det hun som sminket meg var ute etter, for her hadde de fått inn ny sommersminke som de tydeligvis skulle selge masse av! Dermed endte jeg opp med mørk turkis øyenskygge med blå eyeliner over på øvre øyelokk og masser av glitter ellers i ansiktet. Etter å ha spurt pent la hun på litt mer skygge over øyne og løp så fort avgårde at jeg ikke fikk takket henne engang. Ja, for selv om jeg nå så ut som om jeg hadde fått meg to blåveiser, så har jeg da vett nok til å takke for hjelpen. Hun ville tydeligvis ikke selge meg noe heller. De av dere lesere som kjenner meg litt vet at sminke og meg ikke helt passer sammen. Og hvertfall ikke masse glitter og stas. Så nå syntes jeg i grunn jeg har vært tolmodig nok, så blir frem med sminkefjerner og finne frem til ansiktet mitt under pudder, glitter og annen farge.

Dette måtte til + en dusj for å bli akseptabelt glitterfri. Nå kom jeg på ennå en grunn til at jeg nøyer meg med maskara...

Tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om, nemlig rydding i klesskapet. Det var i utgangspunktet fylt til randen før jeg tok med meg hjem to bagger og en stor sekk med klær. Og når jeg i tillegg kjøper noe nytt sier det seg selv at noe må ut. Dagens motto ble dermed "2 ting inn, 30 ut". Ja, for jeg er temmelig sikker på at jeg har kastet ut minst 30 ting uten at det egentlig syntes. Ennå har jeg en stappfull bag med klær som jeg begynner å lure på om kommer til å bli værende i nettopp bagen i hele sommer. Litt kjedelig at det er de klærne jeg bruker mest. Neste gang jeg kjøper noe nytt (stopp meg mer enn gjerne hvis jeg truer med noe slikt!) skal jeg prøve å være flink å kaste ut minst like mye gammelt som det nye som kommer.
Bildet er lånt herfra.

Hvordan holder dere mengden klær i sjakk?

8 kommentarer:

 1. Haha! Shopping er ikke enkelt;) Men med tanke på sminke og sånt så burde du kanskje heller stikke innom et parfymeri eller noe, og forklare hva du trenger hjelp til. Kan hende resultatet blir bedre da:)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja kanskje det Tone. Trodde de på Body Shop skulle ha litt peiling, men tror jeg bare var maks uheldig med hun jeg fikk til å hjelpe meg. Var ei annen der som virket som at var superflink og tok seg virkelig god tid...

  SvarSlett
 3. bruker altfor mye penger på klær her ass..hehe:D

  SvarSlett
 4. Sies at om man kjøper 1 nytt plagg burde det gå 1 gammelt plagg ut. Da blir skapet aldri overfylt. Dog, den teorien funker ikke hos meg. Jeg sparer opp. Her om dagen ga jeg bort 3 bæreposer til freetex. Hei hå!

  SvarSlett
 5. Det var det da Marte. For to uker siden var det 4 poser til Fretex, og joggu ble det ikke 4 til nå. Uten at jeg har plass til alt av den grunn :(

  SvarSlett
 6. Jeg tror du burde prøve å stikke innom Make Up Store. Her i Tr.h er de aller fleste der kjempeflinke og bruke lang tid på deg. Mora og jeg fikk også vite at de holder kurs hvor du bl.a betaler 450 kr (mener jeg det var) for 50 min veiledning, også får du ta med varer på 450 kr når du er ferdig! Og produktene demmes er jeg hvertfall kjempefornøyd med (og det virker det som mora er også). God grunn til å ta seg en tur nordover?? ;)

  SvarSlett
 7. Jeg har store planer om å komme en gang Lille frøken Prosess :P Er ikke noen fag som skal kontes til høsten asså?

  SvarSlett
 8. Kontes? How so? Håper ikke det! Har nok å gjøre i sommer uten ;)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)