mandag 17. mai 2010

Gratulerer med dagen!

Dagens første tog er oversett. Det gikk forbi utenfor huset 07:05 og har som hensikt å vekke opp hele boligfeltet! Det virker vel til en viss grad, men som de siste årene stakk jeg kun hodet opp i vinduet, så toget og la meg ned på puta igjen. Nå halvannen time senere er jeg ca klar til å stå opp, spise frokost og dusje og gjøre meg klar til å ta på meg bunaden min! Det er min utrolig flinke mor som laget den til konfirmasjonen min, og jeg er kjempestolt hver gang jeg kan bruke den.

Så nå er det opp og ut i verden å se på et nytt tog om noen timer, være med familie og spise middag før det blir til en god venninne i kveld for å grille og ha det gøy videre utover i natten.

Håper alle får en aldeles fortreffelig dag og koser seg masse med is, pølser og alt annet som hører med!

4 kommentarer:

 1. Håper du fikk en fin feiring! Det er flott å ha hjemmesydd bunad, da...!

  SvarSlett
 2. Jeg savnet bunaden min i dag! Etter å ha sett et lite utvalg i byen her må jeg si at ingen syr så fin beltestakk om det mamma gjør! Har ikke tall på hvor mange undelige fargekombinasjoner og frempressa pupper jeg så!

  SvarSlett
 3. Krabbelure: Feiringen ble veldig fin, og kjente marsjtrangen ds korpsene gikk forbi.

  Lille frøken prosess: Mammas bunader er finest uansett de! I går følte jeg meg kjempefin for da lå håret ordentlig også ;)

  SvarSlett
 4. bra du hadde en fin dag ;)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)