lørdag 15. mai 2010

Oh what a day!

Våknet til overskyet vær i dag, så ble i grunn bare liggende i senga å nerde litt siden jeg uansett er alene hjemme, og senga er jo tross alt både myk og varm. Det var i grunn like greit tror jeg, for det endte hvertfall opp med at jeg et par timer senere fikk lov å bli med ut på en liten motorsykkeltur! Husker ikke sist jeg gjorde det, men det er en del år siden. Må bare si jeg hadde det knallgøy, selv om jeg kanskje ikke burde stått for veivalget i dag... Gleder meg allerede til neste gang, og da blir det forhåpentligvis en litt lengre tur.

En liten stund etter jeg kom hjem fikk jeg tlf ang en jobb jeg søkte på for lenge siden. Jeg fikk den! Det er riktognok til høsten, og bare en uke, men tror det blir gøy, og det blir jo litt penger av det uansett.

Siden jeg var ordentlig i gang på en go'bølge fant jeg det for godt å nyte det fine og varme været, så jeg tok meg en sykkeltur. Er det en ting jeg har savnet så er det akkurat det. Tidligere kunne jeg finne på å stikke ut på tur hvis jeg ikke hadde noe å gjøre på et par timer. Av en eller annen grunn syntes jeg det ikke er like lett i Bø. Dermed ble det en døy times tur i motvind, medvind, litt opp, litt ned og litt trilling. Det må til, trilling altså. Jeg kan jo tross alt telle på en hånd de gangene jeg har kommet meg opp på sykkelsetet i år.

Vel hjemme var det slitsomt å gå opp trappen, so mission completed! Da føler jeg at jeg har fått noe ut av treningen. Dermed var det klart for litt middag. Siden grillingen som var planlagt i går ble utsatt av ulike grunner hadde jeg litt kylling i kjøleskapet som ropte etter å bli spist. I tillegg hadde jeg kjøpt inn litt salat, tomater og potetsalat. I kjøleskapet fant jeg også litt grillolje som jeg marinerte kyllingen i.


Dette ble resultatet, og jeg har visst sett litt mye på matprogrammer de siste dagene, men dere må vel være enige i at det ser deilig ut? Må bare si at kyllingen ble så utrolig saftig at det var ren nytelse å spise, og ble nesten litt trist da den var spist opp. Jeg måtte bare fylle på med litt mer salat underveis, men det er jo bare sunt.

Det skal også innrømmes at det gikk med litt sjokolade og pottis etter dette, men det må jeg ha lov til siden jeg tross alt ikke spiste sjokolade rett etter trening. Jeg tok meg imidlertid inn igjen med denne kveldmaten.
En enkel grønn salat med chewrrytomater og kremet balsamiko på toppen. For en nydelig slutt på dagen mens jeg ser på en ordentlig jentefilm på tv.

Jeg ønsker alle en flott helg!

4 kommentarer:

 1. Masterchef 2011 neste?:)

  SvarSlett
 2. Tror ikke det Tone. Så på denne uken og de måtte ta knekken på en levende kongekrabbe! Grensen min går lenge før det der altså.

  SvarSlett
 3. Micheleng-guiden neste, da? Du er virkelig flink med mat! Morro å se!

  SvarSlett
 4. Hehe, ja kanskje det Krabbelure ;) Gleder meg til å få mitt eget kjøkken å kokkelere på, stakkars den som ender opp med meg :p

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)