torsdag 21. januar 2010

Åpen scene

I går kveld jobbet jeg på Kroa. På forhånd gruet jeg meg egentlig, for jeg var ganske sliten og ville heller være hjemme og slappe av. På den annen side vet jeg at det er superkoselig å jobbe på sånne kvelder der stemningen er på topp og alkoholen renner. Jeg jobber som barbar, altså i baren. Dette er det beste stedet å jobbe siden du får kontalt med alle som er der siden så og si alle på et punkt skal ha noe å drikke. Uansett om det er øl, eller vann de skal ha blir de servert med et smil. I tillegg har vi god tid til å stå ute og se det som skjer på scenen og kose oss!

I går var det 4 band innom, og det ene nesten bedre enn det andre! Det var så utrolig stemning, og jeg tror joggu det hadde kommet en haug fra Seljord i tillegg. For første gang stod jeg å virkelig digget det jeg så og hørte samtidig som jeg studerte teknikk og div. instumenter. En utrolig herlig kveld rett og slett!

Helt på slutten blir det som regel "åpen mikrofon", dvs at hvem som helst kan hoppe opp på scenenn og jamme. Helt utrolig hvor godt alle blir tatt imot. Tok også en film da den lokale helten Stoffen dro "Single ladies" utpå natta, men jeg jeg ikke helt sikker på hvordan jeg legger ut film. Det er kanskje greit for alle parter i grunn.

2 kommentarer:

  1. Haha, den filmen vil jeg se. Du fungerer litt som levende reklame for kroa du.. Fikk et plutselig innfall om å begynne og jobbe der, du vet ved siden av dobbel skole, 3 jobber, røde kors, et sosialt liv og avslapping.

    SvarSlett
  2. Sv: Ja går an å jobbe for å få det tilbake.. Er nok bare vanskelig når en ikke ser hverandre mer enn to uker på et halvt år og neste gang er først i påska.

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)