mandag 29. august 2011

Sommerhonning fra Midt-Telemark


I går var jeg på Snipetorpmarked for første gang. En av bodene solgte honning, noe jeg i utgangspunktet ikke er så glad i, men som jeg gjerne vil like. Vi fikk smake på sommerhonning, og gjett om det var godt! Mye bedre enn den originale i metallboksen. Så i dag ble det to nye teer på kontoret pluss en flaske med honning! (Det var bra timet siden noen var såre i halsen i dag.)

Honningen er fra Svenseid i Lunde og anbefales på det sterkeste!
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

 1. Denen får nok jeg smake når jeg kommer hjem også, for mamma fortalte at de også hadde vært der og kjøpt honning. :) Jeg er også sår i halsen i dag. Panikk! Det pleier å fungere å koke noen skiver sitron sammen med en del frisk ingefær. Sil av, ha i honning og drikk det som te! :)

  SvarSlett
 2. Hei høpp!!

  Så koselig du likte kjolene mine..

  Helt enig honning smaker godt i te..Lene sitt råd over her er genialt mot sår hals!!

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Jeg er heller ikke glad i honning!! JEg synes det er kvalmt :( MEn som deg skulle jeg ønske jeg likte det... Jeg kommer og smaker den, jeg ;D

  SvarSlett
 4. Det så deilig ut! Vi har en hjemmelaga honning kjøpt på noe julemarked-greier, kjempegod :) og veldig bra når du er sjuk!

  sv: meeget sent svar, men det er MaryKay jeg driver med, altså hudpleie og sminke. Går hovedsaklig ut på å holde litt kurs :)

  SvarSlett
 5. Frøken Aadalen: Honningen var veldig god og setter ikke så mye smak på teen :) Det luriumet du nevner er godt utprøvd av søs, men jeg takler ikke ingefær. Uansett, takk for tipset! *bank i bordet* det er ikke jeg som er sår i halsen.

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)