onsdag 27. juli 2011

Skal det være litt sushi?

Alle prater om det, og de fleste har smakt det. I dag var det altså min tur. I trygg forvisning om at stedet vi skulle til også hadde thaimat slang jeg meg med to turtelduer for å være 5. hjulet på vogna. Vi kom frem til et hyggelig lokal og så på menyene. Hvor var thaimaten jeg skulle redde meg inn på? Jeg spurte de kom jobbet der om de ikke skulle ha thaimat også. Må innrømme jeg ikke helt fikk med meg svaret annet enn vi kunne jo få vårruller til forrett. Jaja, tenkte jeg. Vårruller er jo alltids godt.

Etter å ha studert menyen litt nøyere øynet jeg håp. De hadde både vegetarmaki OG maki med innbakt kylling. Dermed ble det vårruller og kyllingmaki. Begge deler smakte godt, men måtte gi tapt for den siste makien da jeg hadde fått i meg nok ris for en stund.

Jeg kommer nok ikke til å bli fast inventar, men er ikke avskrekket fra å prøve sushi (maki) igjen.

Hva er deres erfaring med sushi?5 kommentarer:

 1. Nam! :D Vellykket lunsj i Porsgrunn :)

  SvarSlett
 2. Vårruller smakte jeg for første gang i vår (sånn utenom en "inn-i-munnen-rett-ut" da jeg var 6. Sushi har jeg ENDA ikke smakt, men ettersom du er litt eldre enn meg, har jeg vel enda noen år før det blir alvorlig sent å prøve :') ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er som deg, spiser vegetarmaki eller kyllingmaki. Synes faktisk den med avokado er veldig god, og synes det blir bedre og bedre hver gang jeg spiser det. Soyasausen med wasabi oppi er et must, jeg tror det er det som gjør at jeg liker det. :)

  SvarSlett
 4. Sushi ser ganske godt ut, men klare ikke å få det til å smake godt :( Vårruller har blitt en stor favoritt!

  SvarSlett
 5. Sushi er det beste eg veit! Dessverre er det ikkje så enkelt å få tak i når ein bur avsidesliggande til. Vårrullar derimot har eg aldri smakt (!)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)