søndag 26. juni 2011

Blågrass

I dag ble Langesund Bluegrassfestival arrangert for første gang. En rekke mer eller mindre kjente band stod på scenen klare for å underholde oss.
Første del ble avholdt i en koselig hage i sentrum. Det var flere som hørte på enn det bildet viser, men dette var helt på slutten av konserten og folk gikk tidlig.

Lokalavisen var også på plass, og på nettsiden kan en nå se dette bildet:
Det er forøvrig samme avisen som tok bilde av meg sist jeg var i avisen. Det er da altså meg i rutete skjorte og sammen med meg har jeg en Krabbelure litt til venstre.

Utpå kvelden fortsatte konsertene litt rundt omkring med bl.a Ila Auto, Odd Norstoga og Earlybird Stringband. Sistnevnte et band med stor x-faktor som skaper ordentlig stemning! De holdt en intimkonsert på Wrightegaarden på kvelden, og de skulle nesten ikke få gå av scenen.
Folk danset og sang med av full hals. Utrolig morsom festival på et lite sted, og det kostet bare 150,- for hele dagen!


Urutinerte meg klarte å legge igjen kontantene i bilen, og jeg har ennå ikke fått rota meg til å kjøpe første cd'n til bandet, dermed måtte leg låne penger av en venn for å hvertfall få kjøpt den. Så får nr. to komme en annen gang, Forøvring også særdeles urutinert av Wright å ikke la kundene ta ut penger, men heller henvise dem til en ti meter lang minibankkø på torvet.

Håper dere har hatt en knall lørdag!

4 kommentarer:

 1. Åh, for et finfint innlegg! Hvem liker vel ikke å se på underholdning? :D

  SvarSlett
 2. sv; Stephenie Meyer official Illustrated guide er ei bok hun lagde som et kart over karakterer og historier fra Twilightserien! Hurra! Har bare lest noen sider, for det var et temmelig langt intervju i starten.

  SvarSlett
 3. Her falt Earlybird i smak! Det passet til det god være og de solvarme kroppene i stua.

  SvarSlett
 4. Så gøy med Langesund Bluegrassfestival! Skal jammen begynne å høre litt på Earlybird. :)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)