lørdag 15. september 2012

Innflytningsfest

Jada, så har jeg endelig flytta. Slikt må feires og i går ble leiligheten min festa inn. Ganske rolig riktignok, men folk og god stemning var det i alle fall. Jeg har jo så snille venner at de tok med gaver også, her er noe av det jeg fikk.
 Disse fikk jeg to av sammen med luktelys og servietter. Det morsomme er at jeg tidligere på dagen i går hadde sett på nettopp lyslykter, men (heldigvis?) ikke endt opp med å kjøpe noen.
 En plante med fin blomst er alltid kjekt å ha. Har tenkt på å skaffe meg en plante i det siste, men det trenger jeg jo ikke nå.
 For jeg fikk jo to! Tidligere har jeg nok overlatt orkidèene mine til mamma slik at hun holder liv i de. Det går jo ikke nå lengre. På den annen side, jeg klarte å holde liv i alle blomstene hjemme i sommer i 9 uker så jeg skal vel klare disse to her og.
 Proseccoen ble kjøpt inn til anledningen og var forresten veldig god, vinflaska fikk jeg i går og jeg gleder meg til å smake på den.
Ugler er bare skikkelig herlige! Nina har fått med seg ugledilla mi og kom med wallstickers og uglepose. Hun var litt usikker på om ugler bare er en greie nå, men da kan jeg informere om at den greia har vart i noen år. For ugler er kjempekule fugler!

Så om du er en tur i Skien, kom innom en tur da vel.

2 kommentarer:

  1. Heii, du fikk jo mye fint, du!! Du klarer blomstene - de er jo veldig fine også!! Hvite orkidéer er mye finere enn rosa, synes jeg! Mamma har hatt rosa og lilla i alle år, så har gått litt lei dem... Heh! Gratulerer med innflyttings, hihihi

    SvarSlett
  2. Gratulerer med leilighet! Så mye fint du fikk!!:)

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)