fredag 21. oktober 2011

Kakefeiring


Når vi lanserte et helt nytt produkt på jobb måtte det feires med kake! Siden vi er ganske mange, ca 40 stk, måtte vi ha en ganske stor kake også! Den passet akkurat i bagasjerommet på bilen min, men den ble for stor for kjøleskapet. For å vise allsidigheten til produktet, en AlertBrick ble denne plassert i bilen for å passe på at kaka ikke ble for varm før vi skulle spise den.

AlertBrick er en utrolig kjekk og enkel alarm som fungerer til det meste. Den har en innebygd mikrofon som gjør at den lytter til eksisterende alarmer som feks. Røykvarslere og gassalarmer. Den har temperaturføler og tilkoblingspunt for feks bevegelsesensor. Det geniale med AlertBrick er at den går på batterier! Dersom feks. røykvarsleren begynner å hyle oppfatter AlertBrick dette og sender umiddelbart en SMS til deg! Det samme gjør den ved temperaturendringer eller utslag på bevegelsesensoren! Den er rett og slett et utrolig billig og komplett varslingssystem som kan brukes der du måtte ønske. Installeringen er enkel og den kan lett flyttes og bruksområdene forandres lett på internett. Hadde det ikke vært greit å få vite om fryseren blir ødelagt når du skal på ferie, eller om båten tar inn vann? Om dere vil lese mer om dette geniale produktet anbefaler jeg dere å ta en tur inn på www.alertbrick.com og les mer.


Kaka var forresten veldig god, og alle var fornøyde :-D Innlegget er ikke sponset, sånn egentlig.

God helg alle sammen!
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

  1. Hurra for kake! Stor, ja, om den bare akkurat passet i bilden? Det tror jeg! Og hei, disse brikkene høres jo skikkelig lure ut! Jeg tror jeg skal kjøpe meg en sånn når jeg flytter ut :D Ikke sponset, nei... ikke egentlig ;)))

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)