tirsdag 25. oktober 2011

Hotelliv

Buss, tog og buss igjen så er jeg fremme ved dagens overnattingssted.
 Rommet er egentlig ganske fint, og sengene virker greie. Siden jeg bare skal være her en natt har jeg ikke noe å utsette på det. Stolen fremst på bildet er god å sitte i om noen lurte.
 Badet derimot, ja det var ikke noe å skryte av akkurat. Dusjkabinett liksom? Det er ikke det mest appetittlige akkurat. De fleste vet jo hvordan de blir seende ut etterhvert. Jaja, en natt bare.
Kveldsmaten ble kjøpt inn før jeg dro. I dag tester jeg en ny type havregrøt. Tilsett varmt vann og vent noen min. Den smakte faktisk ganske godt! Roomservicen her er forresten en meny fra Peppes!

Om noen lurer så er jeg på Thon Hotel Gardermoen. Betjeningen er hyggelig og Internett er gratis inntil en viss hastighet. Shuttlebuss koster 70 kr til flyplassen og jeg vil mene dette er et greit sted å bo dersom flyet går tidlig eller lander sent. Stikkontaktene var en liten iq-test siden de fleste var koblet opp mot bryter på veggen av en eller annen grunn. Nummereringen er også en morsom sak. De fleste hotell kjører jo nr etter hvilken etasje rommet er i. Så da ville rommet mitt, 116 typisk vært i 1.etasje. Det er det ikke, det er i 2. etasje. Hver fløy er nummerert og inneholder 10 rom. Så i hver etasje er ca 100 rom i 9 ulike fløyer. Så har du rom nr 1-10 bor du i 1. etasje, nr 11-20 i 2. etasje. Litt sært i grunn.

Så langt et terningkast 4. Jeg har ikke noe spesielt å utsette, men er heller ikke overimponert.

2 kommentarer:

  1. Jeg kjente igjen rommet. Og det med fløyene irriterte jentene noe SYKT da vi var på klassetur! Men HURRA for noen DEILIGE senger!!!! (det kaaan jo tenkes at alle Thone'ne i område er likt, men var spisesalen slik: http://www.flickr.com/photos/64001490@N07/5887277192/ ?)
    Den havregrøten høres leeett ut :D

    SvarSlett
  2. Hehe, helt riktig motionocean! Da har vi nok vært på samme hotell :D

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)