søndag 29. mai 2011

"Det siste måltid"


Siste eksamen var unnagjort og jeg hadde lovet hjemmelaget bearnaise saus før jeg flyttet. Da var det bare å stå på og lage til fellesmiddag. Rex ble overtalt til å bli med etter sin eksamen, AG og Martin drev og vasket ut og Hege hjalp til med salaten. Menyen bestod av kyllingsuppe til forrett, ovnstekte poteter og kylling med bearnaisesaus og salat til hovedrett og lolipop til dessert. Maten ble stor suksess og vi hadde det veldig hyggelig en siste gang i Bø. Kvelden ble avsluttet med Hangover 2 på kino. Veldig morsom film som lever opp til den første!
Published with Blogger-droid v1.6.9

8 kommentarer:

 1. namminamminammi :D
  gratulerer med overstått eksamen!

  SvarSlett
 2. Lett å lage bearnaise fra bunnen av?

  SvarSlett
 3. Lille frøken prosess: Det var faktisk mye lettere enn jeg hadde trodd! Må bare passe på når eggene begynner å bli varme. Og ikke minst smakte deg godt!

  SvarSlett
 4. Det så vellykket ut!Ikke verst å prøve seg på hjemmelaget sådan =)

  SvarSlett
 5. Salige lavendel: Takk for det! Har jeg lovet å lage noe, skal det også lages. Om det så blir siste mulige dagen og litt stress. :)

  SvarSlett
 6. Oppskrift!!! Jeg vil også lage hjemmelaget bearnaise!!:) Jeg synes forøvrig at papptallerken kanskje ikke stod helt i stil til den hjemmelagede bearnaisen din..hihi. ;)

  SvarSlett
 7. Frøken Aadalen: Oppskrift skal bli! Papptallerken er bra saker når hele hybelen og kjøkkenet er pakket ned ;p Dessuten, er man student så er en ikke så nøye på det ;)

  SvarSlett
 8. Aha, det forklarer saken! Det er greit altså. Hihi:) Gleder meg til oppskrift! :)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)