mandag 28. mars 2011

En snartur til Oslo

I helgen var planen en tur til Oslo på lørdag for å se på fine biler og flinke sjåfører. Aka TopGear Live! Før den tid måtte jeg bare få litt problemer med min egen bil slik at det ble buss inn til hovedstaden.
Kyllingburger, eller hvertfall noe som skulle være det.
Før showet måtte vi ha litt mat. Dette fant vi på en veldig stilig plass rett ved Oslo Spektrum som het Cafè Con Bar. Dette stedet anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig betjening og himmelsk god mat. Boosh-te klarte de å lage også.
 Vi hadde sikret oss gullbilletter til showet, dermed fikk vi komme inn litt før de andre.
 En skikkelig stilig lounge møtte oss med et glass cava og egen dj.
 Bilfotball ble spilt, Norge mot Danmark. Resultatet her ble litt bedre enn i den ordentlige kampen, Norge vant 3-2. Forøvrig hysterisk morsomt å se på!
 Heftig maskineri som viser krefter. Jeg lurer stadig på hvordan den råsa Swiften kom seg opp der den står. Plutselig var den bare der :O
Etter showet ble det en tur opp til Ullevål Stadion det vi ble møtt av andre mandige bilder, om enn kanskje ikke like heftige og heller ingen vi egentlig ville bli passasjerer i.

Det skal også sies at vi spiste middag også. Denne ble intatt på et annet hyggelig sted som het Santino's. Jeg valgte lasagne, noe som pleier å være ganske safe. Denne var egentlig bare en eneste stor skuffelse som ikke var verdt å ta bilde av. Type *glemte det*. På plussiden fikk vi herlig ferskt brød og til og med påfyll før maten ble servert. Om dette hadde noe med at det egentlig tok ganske lang tid vet jeg ikke.

Ganske nøyaktig 24 t etter jeg kom til byen satt jeg på bussen hjem igjen. Siden bussene bare går annenhver time på søndager, og det var mange som hadde vært i Oslo i helga ble bussene ganske så fulle. Til slutt måtte fire uheldige stå et lite stykke før de ble fraktet videre med maxi taxi. På grunn av stappfull buss ble det dårlig med plass til å bevege bena, så etter et par timer var baken ganske så støl. Derfor var det egentlig ganske herlig å frivillig gå de ca to km hjem fra busstoppet. Ute var det jo egentlig ganske så behagelig :)

Alt i alt en fin helg.

7 kommentarer:

 1. Den lille italiensknerden i meg likte navnet på lunsjstedet! Lunsjen så spennende ut. Poteter i den rare skåla?

  SvarSlett
 2. Hehe, cafe med bar blir det da kanskje... Potetbåter i skåla sammen med aioli. Nå ble jeg sulten også!

  SvarSlett
 3. bilfotball? høres snålt ut! men du hadde en god tur, så det må vært verdt det ;))

  SvarSlett
 4. Bilfotball var kjempegøy :D Spesielt når bilene veltet over på siden fordi de bare hadde 3 hjul!

  SvarSlett
 5. å så koselig tur!! Moro!! men du, hvor har du fått kjøpt cotton linnen til oljelampe?? klem L

  SvarSlett
 6. Heia!
  Ja sender deg gjerne! Send meg mail på chr.skog@online.no

  Ha ei god helg!!

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)