mandag 4. april 2011

Herligste

På lørdag fikk jeg endelig tid til å besøke noen venner jeg ikke har sett på en stund. Jeg skal være ærlig å si at jeg hadde ekstra lyst til å treffe de nå, siden de har fått seg en liten valp!
 Herligheten er ca 14 uker gammel, knøttliten og kjempesøt. At hun er oppkalt etter Penny fra TBBT er bare en ekstra stjerne i margen! Fryktelig nysgjerrig og leken er hun også. Og veldig vanskelig å ta bilde av. Med en gang bildet er tatt hopper hun opp, for hva var egentlig den rare lyden der...?
Vi hadde det gøy med lek (Penny ble så sliten at hun sovet), prating og ikke minst matlaging. Taco smaker alltid godt når den nytes med gode venner.Helgens andre herlighet fortjente en vask på søndag. Siden bilen min hadde noen småproblemer fikk jeg låne go'bilen til mor og far. Den var nyvasket da jeg dro, men slettes ikke det da jeg kom hjem. Og slike biler kjøres best når de er rene og pene!

Alt i alt en fin helg med Penny og Hippo. Håper jeg ser de begge igjen om ikke så lang tid.

Hadde dere en fin helg med mange hyggelige opplevelser?
Published with Blogger-droid v1.6.8

5 kommentarer:

 1. Instituttfest er alltid en hyggelig opplevelse! Ut over det ble det en sløv helg hvor jeg mest fungerte som pakkehjelp for globetrotteren.

  SvarSlett
 2. ååååå, så skjøøøøøøøønn! Ble jo helt forelska her! :')
  Jeg har gjort... Mest loppemarked denne helga, du, unntatt i går, da jeg satt hjemme og syntes synd på meg selv, haha x)

  SvarSlett
 3. Ja,det kommer både postkort og strykemerker i denne blomsterserien, blir sikkert ferdig med den i løpet av uka. Må ta prøvetrykk av alt sammen før jeg kan legge det ut. For en NYDELIG liten valp!! Finnes jo ikke noe deiligere enn små valper. Ikke så grell den bilen der heller, hihi.

  SvarSlett
 4. Å, eg saknar verkeleg å ha hund! Vert heilt forelska når eg ser små skjønningar som det der :)

  SvarSlett
 5. Johanne: En må vel ha ganske steinhjerte for å ikke bli sjarmert av slike skjønne små ;)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)