onsdag 10. november 2010

At det var for noe?

Etter tips fra ei venninne fant jeg ut at jeg ville prøve en persimon, det er altså en frukt. Jeg har sett disse på butikken tidligere uten å vite hva det var (til tross for at jeg jobber i butikk selv). 
De ser jo litt ut som misformede gul/orange tomater...

Bildet er lånt herfra.

Så sist jeg var innom butikken fant jeg ut at nå skulle jeg teste denne rare greia jeg hadde hørt så mye om. Som sagt så gjort. Persimonen var deilig, søt og klissete!

Etter en lang skoledag i dag var jeg ikke helt i middagshumør, så jeg laget meg en kopp kakao og tenkte å kose med en en persimon. Siden den har ligget litt (lenge?) i skapet er den nå god og moden, så for å slippe for mye gris delte jeg den opp og tenkte å spise den med skje.

Persimonmasakre
 
De første bitene var gode, helt til jeg så litt nøyere på det som var i bollen. For all del, det smakte fremdeles godt! Saken var bare at jeg fikk assosiasjoner til brennmaneter. Og det hjalp ikke akkurat at konsistensen nå var ganske geléaktig.
 
Så kanskje jeg bare skal lage meg middag likevel?
PS: Kakaoen var upåklagelig =)

2 kommentarer:

  1. Det så jo ikke fryktelig delikat ut, nei;) Men det smakte sikkert godt!

    SvarSlett
  2. Etter assosiasjonen til brennmanet smakte det ikke så godt lenger. Så dermed skulle jeg "bare" en tur på butikken før middag, og kom hjem 3 timer senere. Så da ble det kveldsmat i steden :)

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)