tirsdag 2. mars 2010

Apropos pannekake!

Sultne studenter trenger mat, så i mangel på noe mer fornuftig i går ble det pannekaker med bacon!
Oppskriften jeg la ut tidligere ble fulgt, og jeg syntes det ble mye røre, og passe tykk... Det viste seg å ikke helt stemme. Det ble hele 6 pannekaker, som i bunn og grunn er litt lite på 2 pers. Maten smakte godt, med masse sukker og blåbærsyltetøy.

Så fant vi ut at, søren heller, vi må jo ha dessert! Dermed ble det slått vilkårlig opp i kakeboken og utrolig nok hadde vi alt som skulle til. Oppskriften var til 20 sjokolademuffins, men noe må være galt for vi fikk bare 5!
Dermed fikk jeg innviet silikonformene mine også! De ble digre, og vi gleda oss egentlig til å smake på de, men så måtte de jo ha glasur også. Det var der det begynnte å gå galt. En hel plate med kokesjokolade + fløte, og altfor mye til overs => må jo smake litt, eller egentlig mye. For at glasuren skulle  stivne måtte muffinsa settes kaldt, og jeg måtte etterhvert på trening.
 
Her står muffinsa i frysen, mens resten av glasuren ble overført til isbitform. Etter litt mye glasur/bollerens fristet dette bare virkelig ikke! Var stadig inne på tanken om at nå må vi smake på de, men neida. Tror alle bare ble kvalme ved tanken på å spise...
Så kanskje vi i kveld kan smake på gårsdagens kaker...

2 kommentarer:

  1. Åååå, nå fikk jeg lyst på pannekaker, sjokolademuffins, og alt annet usunt. Damn you:p

    SvarSlett
  2. Muffinsene ser jo suupergode ut^^

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)