søndag 14. februar 2010

Mat mat mat

Så lenge jeg kan huske har jeg likt å lage mat. Det er min type kjemi har jeg kommet frem til. Dermed har det blitt en del kokebøker oppgjennom. Etter en rask opptelling på hybelen kom jeg til hvertfall 8 + en jeg holder på å skrive selv med oppskrifter herfra og derfra. I tillegg har jeg noen hjemme også, så blir fort en 12-14 kokebøker *rødme*. Så når jeg får meg mitt eget (store) kjøkken skal det bli laget masse god mat! For det å lage mat her oppe er noen ganger veldig uinspirerende, det er jo som regel bare meg som skal spise den uansett. Dessuten er det litt dårlig med benkeplass, og evt kjøkkenmaskiner må pakkes opp og bort hver gang.

 
Og der kom visst litt av cd-samlingen med også.

Bildet over er bare fra den siste gangen jeg handlet kokebøker -1 bok. Rart jeg ikke handler meg blakk på det egentlig. Jeg har forresten hørt at jeg er ganske flink til å lage mat også :D (sitat han ene jeg bodde med i fjor)

Noen ganger når jeg lager god mat her oppe pleier jeg å ta bilde av det å sende til noen for å si "se hvor flink jeg er" hehe.

Dette semesteret tror jeg at jeg har en liten plan om å lære han ene jeg bor med å lage mat, for han spiser for det meste bare brød. På tirsdag var han veldig flink og laget pizza, så da fikk vi testa ut pizzafunksjonen på komfyren også. Jeg merket ærlig talt ikke så stor forskjell. Pizzaen ble forresten så fort spist opp at jeg ikke rakk å ta bilde av den.

 
Den ser litt kjedelig ut nå, men planen er å pynte den mer og mer etterhvert!
Og det er kun 3 oppskrifter i den til nå.

Hva er din favorittmat?

2 kommentarer:

 1. Mat er godt! men merker jeg er sløv til å lage middag hver dag.. det er kjempe synd :(

  men nå, nå må det skjerpings til her, for lille må jo ha middag hver dag :) med grønnsaker å det som skal til.. hehe..

  en blogg som har mye rart (og godt) med mat er :
  http://swimzys-matblogg.blogspot.com/

  her burde du ta en titt :)

  SvarSlett
 2. Jeg holder også på å skrive min egen kokebok. Det er jo kjempegøy! Jeg elsker å lage mat, men jeg bruker sjeldent kokebøkene mine.. Tar det mer på gefühlen;)

  Sv: Takk for tipset! Jeg lagde meg en frokostsmoothie med frosne bær, banan, juice og havregryn. Digg:D

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)