onsdag 24. februar 2010

Det kalles visst økonomi...

Etter en del timer med problemer med å skrive innlegg ser det visst ut til å virke igjen!

I forrige uke slet jeg med å konsentrere meg i økonomitimene, og var litt irritert fordi jeg ikke hadde tatt med meg strikketøy på skolen. Da hadde jeg gjort noe mer eller mindre fornuftig hvertfall. Vel i dag husket jeg det! I 3 hele skoletimer satt jeg å strikket, jeg tror aldri timene har gått så fort som i dag. Glemte nesten å kjenne etter at det var kaldt i kinosalen også til og med.

Resultatet ble litt over 1/2 pannebånd, og det ser ut til at det blir en trend med et nytt pannebånd hver onsdag :-O Det var det 5. totalt, men bare det andre til meg selv.

Slik ser det ut når det er ferdig, og er helt genialt for det ødelegger ikke sveisen når du tar det av og på siden det har en knapp bak. Jeg har et par forsøkspersoner som helt sikkert kan si seg enige der. I tillegg syntes jeg det ser ganske kult ut og er superlett å lage. Dermed klarer jeg å strikke og følge med i timen og notere innimellom!

Det er forresten to forskjellige pannebånd på bildene, men i samme farge. Det jeg startet med på skolen ble gjort ferdig nå i kveld, men jeg har ikke knapp og heller ingen å gi det til... Så blir det vel å dra på garnshopping innen neste uke for å finne en ny farge å strikke av. Men det er jo litt begrenset hvor mange pannebånd jeg trenger da... Kanskje jeg må gå over på sokker eller pulsvarmere etterhvert... Hehe.

Nå er det OL-stafett på gang, og jeg vet hvem som har skylda hvis det går rett på dunken! ;-)

7 kommentarer:

 1. Storesøster synes pannebåndet hun fikk er veldig bra! :D

  SvarSlett
 2. Åh, du kan ikke legge ut oppskrifta på pannebåndet? Jeg har prøvd å skjønne meg på en engelsk oppskrift, men vel. La oss bare si at det blei rimelig mislykka :P

  SvarSlett
 3. Så gøy å lese at du vil ha oppskriften. Jeg fant den på denne nettsiden http://blogg.hobbyboden.com/lindan/index.php/2007/03/27/p17973 Jeg får den ikke helt lik originalen, men er ikke det sjarmen med håndarbeid da?

  SvarSlett
 4. Hvis du strikker for mye, å fortsatt lager kule ting kan du selge dem på www.epla.no =)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)