tirsdag 15. februar 2011

Trondheim baby!

I en travel studenthverdag tok jeg meg tid til litt "ferie" og dro til bartebyen (les: Trondheim) på torsdag.
Første stopp var masterkontoret coffeere (K4) på NTNU for litt nerding. Eller hvertfall forsøk på sådan.

Middagen denne dagen var terte. I utgangspunktet hadde jeg ingen forventinger til denne retten, men gud så god den var!


Hvorfor denne ikke ble spist opp da den var nylaget er for meg et mysterium. Dette er et oppvarmet eksemplar. Veldig enkel og grei med butterdeig, ost, purre, bacon og tomat.

Fredag var det tilbake til skolen for noen timer til med nerding.
 Her sitter 8 flittige studenter og forbereder seg på livet utenfor skolens "trygge" rammer. Det ble tid til grøtlunsj og litt småprat før turen gikk videre til byen. (Grøten i Tr.heim var forøvrig mye bedre enn den de lager i Bø...)

På Bakklandet gikk vi innom Stella Snella som er en bruktbutikk som også syr om klær. Her la jeg min elsk på et grått skjørt som jeg til slutt klarte å lukke igjen etter å ha trukket magen godt inn. Det var jo ikke en helt holdbar situasjon, så det måtte jeg med tungt hjerte henge igjen. Imidlertid prøvde jeg også et rødt ullskjørt fra 70-tallet som en gang i tiden hadde vært fotsidt, men som nå var betraktelig kortere. Da jeg stod og prøvde dette skjørtet kom hun som hadde donert det inn i butikken. Dermed fikk vi historien bak plagget, og damen fikk se hvem som kjøpte det. Ganske morsom situasjon i grunn!

Kvelden ble brukt til Stand-up med Trond Viggo Torgersen og Kristoffer Skau. Visste ikke helt hva jeg skulle forvente av denne duoen, men jeg fikk absolutt trimmet lattermusklene.
Litt senere var det konsert med Kråkesølv, og ventetiden ble brukt til et kakestykke på ene utestedet på Samfundet.
Utrolig god kake! Litt skuffende kaffe.

 Det var litt flere på konsert nå enn da jeg hørte de i Bø i fjor. (Vi var maks 50 stk der den gangen.)


Lørdagen ble brukt til en altfor lang shoppingtur med noen få søte funn. Lunsjen ble inntatt på Søstrene Karlsen på Solsiden. (Nei, vi fikk ikke familierabatt. Skuffa!)

Maten var utrolig god, og de litt mindre edruelige av oss inntok litt vin til herligheten. Klokken var tross alt 17 et sted i verden, i Tr.heim var den ca 13.

Etter en 7,5 timer lang trasketur var det bare såvidt vi orket å lage middag da vi kom hjem, bena ble lagt høyt og chickflik av høy rang på tv.

Søndagen ble brukt til rekonvalesens av slitne kropper og hjemreise. Mandag kom jeg endelig tilbake til Bø og fikk et hjertelig gjensyn med senga mi!

Nå er det tilbake til hverdagen, og i dag var jeg 7 timer på skolen + at jeg leste et par timer etter jeg kom hjem *flink*.


Håper dere alle hadde en flotters helg!

10 kommentarer:

 1. Superhelga! :D Vi kunne umulig fått pressa inn mer, så det er ikke rart du er litt sliten nå. Men vi må jo få se et bilde av nevnte røde skjørt snart! Gjerne i sann Stella Snella-stil; stylet på ulike måter. Det er en utfordring til deg :)

  SvarSlett
 2. nå ble jeg sulten. først av den første retten, så av den andre!
  jeg vil også på stand-up! har aldri sett noe live, men mange på youtube og Tv :p
  xxx

  SvarSlett
 3. Lille frøken prosess: Tar den utfordringen! Du får lage et gjesteinnlegg når du har stylet ditt ;)

  SvarSlett
 4. Høres ut som du har storkost deg :-)

  SvarSlett
 5. Kom tilbake!;o) lenge siden jeg har vært så sliten etter en shoppingtur!

  SvarSlett
 6. Trond Viggo er hysterisk morsom!:D

  Sv: Hele helga går nok med på sofaen, men nå har jeg fått medisinene jeg trenger, så da går det seg nok til etterhvert:)

  SvarSlett
 7. En deiilig avkobling!! =)=)

  Ha en flott helg

  SvarSlett
 8. Skrev jeg avlastning? avkobling mente jeg såklart :D:D

  SvarSlett
 9. Ragnhild: Bestill billett til meg så kommer jeg! Kjenner jeg er sliten fremdeles... Har ikke noe med gårsdagen å gjøre i det hele tatt :p

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)