torsdag 24. februar 2011

Sløv middag

Som dere kan lese på bloggen til Tone er gutta på tur. Det inkludert min ganske så bortskjemte nabo... Det virker som om de har det bra i Tallinn, hvertfall hvis vi skal legge bloggen deres til grunn. De kan følges på blandt annet http://www.skivm.tk/ og en haug andre domener. Har du lyst til å lese en lettere ironisk blogg som tar igjen med alle oss andre bloggere anbefales denne på det sterkeste.

Uansett, det jeg egentlig skulle frem til, er at når jeg sånn ut av det blå blir alene noen dager, ja da svikter middagsmoralen totalt! Det er utrolig umotiverende å lage middag bare til seg selv, nevner bare at i går ble det halvstekt bagett med ost. I dag, etter å ha forsøkt meg med et par brødskiver tok jeg til fornuft. (Restene etter Grandiosamiddagen på tirsdag fristet ikke helt må jeg innrømme.) Dermed bar det tilbake til første studieår da jeg som så mange andre levde hovedsaklig på pasta i ulike former. Dagens rett er pasta med peppersaus og grønnsaker.
Nam nam! Man tar en pose peppersaus, frosne grønnsaker etter eget ønske (dagens ble klassikeren Amerikansk blanding) og passe mengde pasta. Pastaen kokes, og imens lages sausen. Når den er ferdig tilsettes grønnsakene. Sauseblandingen tilsettes til slutt den ferdige pastaen. Voila! Du har nå en rask middag som smaker ganske så godt.
Jeg skal være den første til å innrømme at den kanskje ikke ser veldig delikat ut, men som så mye annet smaker den bedre enn utseende skulle tilsi.

Siden jeg om få måneder skal flytte lurer jeg på om det er noen som hadde vært interesserte i å få ferdiglaget middag hver (uke)dag, mot at du selv tar det som måtte bli av oppvask. På den måten får vi begge middag og alle blir blide og fornøyde!

5 kommentarer:

 1. En ting som ofte funker best er å lage en stor middag slik at du kan leve på rester noen dager :)

  SvarSlett
 2. Hva med å flytte til Stavanger, skulle nok klart å komme fram til en fin ordning ang. matlaging da;o)

  SvarSlett
 3. haha, jeg var inne på bloggen deres i går; kroniskt :p
  åh, jeg ELSKER grandis, seriøst :D
  og jeg synes da middagen din ser god ut! Men ertene kunne jeg tatt ut om jeg skulle spist det :p
  xxx

  SvarSlett
 4. Gled deg til å se vårt innlegg fra restaurant Bocca i kveld, er på lista over verdens 50 beste restauranter:)

  SvarSlett
 5. Ragnhild: Om du skaffer meg jobb i oljebyen skal nok det la seg ordne :)

  Tallingutta: Er bare ca imponert over det jeg ser på innlegget. Prisen veier sikkert opp litt...

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)