lørdag 11. desember 2010

Puh!

Etter 2 überhektiske uker med å gå fra eksamen og rett i forelesning eller til å sette seg ned for å lese til en ny har jeg endelig litt tid til å klarne hodet. Eksamen er et nødvendig "onde" som må til, og det er alltid nok å lese på, og vi tenker vel alle: "neste semester, da skal jeg være flinkere". Jaja, vi får nå se.

I går var siste eksamen, nå gjenstår kun 2 innleveringer før jeg forhåpentligvis kan ta ferie med god samvittighet! For første gang på x antall uker hadde jeg i dag tid til å trene, og det var ikke vondt for å si det sånn! Rommet ser ut som om det er slått ned en bombe her, for ikke å snakke om kjøkkenet! Så fremdeles er det nok å ta tak i.

Et lite antiklimaks var det i går da de fleste nesten løp hjem fra eksamen for å pakke og dra hjem til jul. Så på en måte er det deilig å være ferdig med eksamen, men på den annen side har ikke den siste tiden vært så ille likevel. Mye lesing ja, men også sosialt og utrolig nok gøy. Og ikke minst lærerikt! Det er nesten litt utrolig hvor mye en kan lære seg på kort tid om viljen er til stede. Hvor rart er det vel ikke å si til folk 10 desember: "sees neste år!", og ikke minst "god jul".

Så nå er det sløving ut dagen, noe jeg syntes jeg fortjener etter å ha vært på skolen 12 dager i strekk, hatt 6 eksamner i løpet av de 12 dagene og skrevet 77 sider! X-faktorfinale står for tur med hjemmelaget pizza og kanskje litt godt. For i morgen braker det løs igjen med prosjektarbeid og rapportskriving.

Heia ATLE!

PS; grøt lages best med en ekspert til stede ;-)

3 kommentarer:

 1. Det er VM i eksamensperiode! Håper innleveringene går raskt unna! :)

  SvarSlett
 2. Uten tvil, og om alle er bestått må det vel nesten være tidenes brag!

  SvarSlett
 3. lykke til med innleveringene!
  ingen sløving på meg... lucky you ;)
  xxx

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)