søndag 26. desember 2010

God jul til alle og enhver!

Jada, jeg er fullstendig klar over at vi nå er et godt stykke ute i jula og kanskje er det lovlig sent å komme med lykkeønskninger nå. Nå har jeg faktisk hatt en ukes ferie fra dataen! Kan ikke huske sist det skjedde, og hadde det vært opptil meg hadde ferien fortsatt ut i det neste året...

Jeg er litt (veldig)glad i håndarbeid noen ganger. Spesielt strikkeprosjekter jeg ser enden på når jeg starter. Og hjemmestrikkede ullsokker kan fort bli en fin julepresang. Noe må en jo gjøre i eksamenstiden. Årets "ladder" ble blå og hvite og de er visst blitt omtalt i juleselskaper allerede... Det varmer et strikkehjerte!

Typisk meg tenkte jeg ikke på å ta bilde av herligheten etter de var ferdige, så med mindre den lykkelige eier gir meg et bilde av dem får det holde med dette.

I går var Storesøs og jeg ute en tur da vi la merke til alle de fine krystallene i snøen. Det måtte selvfølgelig fotograferes.
Speilrefleksen var som vanlig ikke å se, så nok en gang ble det mobilbilde. Utrolig mye fasinerende å se ute i naturen i grunn.

Fortsatt god ferie for alle som kan unne seg det!

1 kommentar:

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)