lørdag 17. april 2010

Roadtrip, konsert og roadtrip

Onsdag dro jeg på en semispontan tur til Oslo for å få med meg MetallicA på Telenor Arena. Siden jeg hadde noen billetter til overs (som noen snille svensker kjøpte i siste liten), måtte vi jo finne de i kaoset og bytte billetter mot cash. På vei innover mot Fornebu ble det også tid til en liten avstikker i Asker et eller annet sted da noen skulle kjøpe en grill til en Jetta(?). Jaja, hvorfor ikke når vi først var der inne liksom.

Da vi kom inn ble vi advart om kaos på Fornebu, og det skal jeg si dere det var! Politiet hadde sperret av nesten alt som var av kryss for å lede trafikken til parkeringsplassene, men de var grisedyre! 200,- for parkering var litt i meste laget, så vi kjørte heller ned til Lysaker igjen og fant en fin parkeringsplass med havutsikt for "bare" 120,-. Det var jo uansett ikke langt å gå opp igjen og vi hadde det absolutt ikke travelt.
Flinke meg hadde skaffet oss billetter ca midt på ene kortsiden, så vi fikk jo med oss det meste som skjedde. Scenen var fakstisk midt i lokale, så det var 360 graders innsyn! Tidligere når jeg har vært på konsert har det vært ståplasser, men jeg skal fortelle dere at det var passe deilig å sitte! Ikke at stolene var de beste, men det var litt bedre enn å stå å bli presset på hele tiden. Siden det var høy ølfaktor blandt konsertgjengerene, og vi satt på enden av en rad ble det nok trim likevel...

Alt i alt var konserten bra. Som vanlig var jeg altfor dårlig forberedt så noen av sangene kjente jeg ikke igjen før langt uti *skamme seg*. De sangene jeg kjente igjen var litt skuffende faktisk... Alt i alt ganske kult, men opplevd dem bedre. Hele turen var i grunn veldig gøy, med godt selskap.

Det gikk faktisk ganske greit å komme seg bort derfra igjen til tross for masse folk... Heldigvis hadde vi jo parkert litt i motsatt retning av der alle folkene skulle, så ble ikke altfor mye køgåing. Uheldigvis var det noen som tydeligvis hadde fått en øl på jakka si, så den var ganske våt og illekuktende. Skjønner ikke vitsen med å grise øl altså! Det er jo alkoholmisbruk på høyt nivå!
----------------------------------------------------------------------
I morgen skulle jeg egentlig hoppe på et fly til Brussel, og kjøre videre til Lille i Frankrike... Det var hvertfall planen intill i torsdag/fredag. Siden en viss vulkan fant det for godt å våkne til liv er det litt dårlig med fly for tiden. Så hva gjør da en gjeng med studenter og veiledere som har gleda seg til denne turen i mange måneder? Joda, de samler seg sammen for å KJØRE til Frankrike!

Så nå er det pakking på gang. Mp3-spilleren forsvant en eller annen gang ifm påsken så hva gjør den desperate meg da? Joda, stikker på Elkjøp og kjøper ny! Som fyren i butikken sa, det er jo bare å levere den tilbake igjen innen 30 dager. Han oppfordret meg nesten til å gjøre det :O

Dette er så langt jeg er kommet til nå. Kjærring som jeg er tar jeg garantert med for mye, men det får nå være. Avreise er kl 03:30 i natt, og da har vi forran oss MINST 16,5 timer i bil og på ferge før vi er fremme. Bok(bøker) og strikketøy skal med så jeg har noe å gjøre når jeg blir lei av å ligge å sove. Håper bare flyet går når vi skal hjem.

Nå er det ut å gjøre unna de siste innkjøpene før det blir å prøve å sove litt og dra. Ute lukter det skikkelig ille nå, noe jeg har en mistanke om kan skyldes svovel fra vulkanen.

Håper dere får en flott helg!

Oppdatering: Fått beskjed om å pakke i bager ikke i koffert. Det begrenser jo hvertfall mengden en god del...  Får vel bare sette i gang å pakke om, ikke noe å gjøre med det.

2 kommentarer:

  1. Jeg er definitivt ikke misunnelig på selve kjøreturen, men Frankrike høres jo slett ikke verst ut:)

    Sv: Tsss, det er jo det helger er til for! Spis potetgull og nyt med god samvittighet:)

    SvarSlett
  2. God tur nedover, lillesøster! Husk at det settes stor pris på postkort! ;) Kos deg og opplev masse i Lille!

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)