fredag 1. mars 2013

Byggrynsgrøt

Her om dagen fikk jeg en mystisk pakke på døra. En isoporeske som var god stroppa igjen ble levert, og oppi lå det smakstester på Fjordlands nye byggrynsgrøt.


 Jeg er medlem av en nettside som heter Buzzador, der en kan få tilbud om å prøve diverse varer enten til en redusert pris, eller som i dette tilfellet gratis.
Nå hadde jeg altså fått lov til å prøve denne byggrynsgrøten, og jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk. Tidligere har jeg smakt byggris uten at det fristet videre til gjentakelse.
Grøten kan spises med ulikt tilbehør, men i kveld valgte jeg å kjøre temmelig tradisjonelt med sukker og kanel. Og jeg må si jeg ble positivt overrasket! Dette var jo faktisk godt. Lett å lage var den til og med, 3min i mikroen så er den ferdig. Praktisk porsjonspakke var det og.


Så om du vil prøve denne nye grøten, si ifra. Jeg har ennå 4 pakker å dele ut. Det eneste jeg må ha igjen er en tilbakemelding på hva du syntes.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Du vet hvor jeg bor, kom og hent ;)

   Slett
 2. Svar
  1. I og med at det er en kjølevare kan det nok bli litt vanskelig å sende deg en, Siv. Men om du kjøper en selv og forteller meg hva du syntes så hjelper det også :)

   Slett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)