fredag 17. februar 2012

Jobblunsj

Noen dager blir vi tilbudt betalt lunsj på jobb. Da får vi pizza og 15 stressende minutter på å spise. Pizza er godt det, men 15 min er litt i underkant dårlig tid å spise på. Likevel, jeg gjør mitt beste. Heldigvis hadde jeg mer mat i veska så jeg kunne spise i en senere pause og.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

 1. 15 spiseminutter var ikke så mye nei...men den så god ut. Bra du er enig i det med ordgodkjenning. Det er tydeligvis flere enn meg som slutter å legge igjen hilsener der det er ordgodkenning. Blir altfor mye bal å skulle tyde den krypterte teksten...grrrrr.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarer jo ikke spise raskt heller, så det var jo egentlig håpløst i utgangspunktet. Ikke rakk jeg å spise før jeg skulle på jobb heller, men det gikk nå greit heldigvis.

   I en travel hverdag der du kanskje bare vil legge igjen en liten hilsen gidder du jo ikke det når det tar lengre tid å tyde teksten...

   Slett
  2. Men det er jo litt gøy å vite at du faktisk hjelper Google med å digitalisere mengder av eldgamle bøker med kronglete skrift ved å gjøre det :) Scannere sliter nemlig med bokstavgjenkjennelsen på gamle bøker, og ved at folk skriver inn det de tror de ser (og mange nok skriver det samme ordet på den samme måten) så blir selv disse bøkene digitalisert! Dagens fun fact!

   Slett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)