mandag 12. september 2011

Litt mote en mandag morgen.

Delvis inspirert av Frøken Aadalens innlegg om shopping, fikk jeg endelig satt meg ned for å lage et innlegg om de utrolig nydelige nye skoene mine. Dere husker kanskje jeg nevnte i ett tidligere innlegg at jeg ble anbefalt sko med litt hæler pga. overbelastning i senefestene i anklene? Vel det virket som at det hjalp, men siden jeg ikke har som vane å gå med høye hæler så var utvalget av sko hjemme heller dårlig. Dessuten økte jobbmoralen betraktelig med litt ekstra høyde, og det ser jo heller ikke dumt ut når klesstilen på jobb generelt sett er hakket over OnePiece og joggings.

På slutten av sommeren fant jeg et par nydelige sko i Porsgrunn. Jeg falt pladask for dem med en gang, og det beste av alt var det de var helt nydelige å ha på. Dette til tross for noe jeg vil betegne som litt i grenseland høye hæler. Etter å ha latt skoene stå i butikken i hvertfall en måned, men selvfølgelig vært innom for å kikke på dem, fant jeg ut at nå var det på tide at de ble med meg hjem. Onsdag i forrige uke ble det hurtigtur til byen og skoa ble mine!
 Bildet er lånt fra www.Brandos.no
Disse skoa er helt perfekt balansert, jeg merker ikke at de er høye i det hele tatt. De passer bra til både bukse og kjole, og aller best; de er så totalt min stil!

Hva ville dere bruk disse skoa til?

6 kommentarer:

 1. ÅH, jeg liker det du sier! De ER kule, da! Også når de passer til alt er det jo bare flotters! Og det funker med disse også, ja?? :D

  SvarSlett
 2. Neida, men tror de bl.a kan være suverene sammen med en viss storesøsters lille kjole ;)

  SvarSlett
 3. Og hvilken kjole er det så storesøs sikter til?

  SvarSlett
 4. Hvis storesøster i tillegg greier å holde tunga rett i munnen å skrive lilla, ikke lille, så går det muligens opp et lys.

  SvarSlett
 5. Åh, fine sko! Jeg sliter selv med vonde ben, og å finne gode + fine sko. (Ikke lett kombinasjon det der) Men disse likte jeg! De passer jo til alt jo. Fikk lyst på!

  SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)