fredag 29. oktober 2010

Maten til maten?

For noen dager kom jeg over en oppskrift på nett som minnet meg på en middagsrett jeg syntes er utrolig god. Dermed var det bare å glede seg til jeg var alene og kunne lage denne igjen. (For det er jo ikke alle som liker grønnsaker noe særlig, og det må de jo i grunn få lov til.)
Dette er en superenkel og rask pastarett som for min del fort holder i 2-3 dager. Det første året på hybel laget jeg dette ganske ofte, for som de fleste vet er det å lage mat til èn ganske kjedelig.

Hva er deres yndlingsmat?

5 kommentarer:

  1. Oi, her hadde det blitt fint:) Men du, Marian Keyes gjør seg absolutt best på engelsk! Jeg leser også nesten bare engelske bøker, til stor frustrasjon for alle som vil låne bøker av meg..;) God fredag!

    SvarSlett
  2. Takk for det Tone! Fant ut at det var på tide med litt forandring her.

    SvarSlett
  3. Gleder meg til å ta ibruk oppskriften!
    Klarer ikke velge yndlingsmiddag, er alt for glad i mat, men har kommet fram til at to av mine (mange) yndlings hverdagsmiddager er lett-saltet torsk med hvit saus og stekte pølser med makaroni stuing.

    SvarSlett

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)