søndag 2. februar 2014

Festmiddag på Rica Nidelven

En liten fugl fløy til Trondheim for et seminar. På kvelden var det festmiddag for en lystig gjeng. Menyen bestod (egentlig) av laksecarpaccio av frøyalaks som første forrett, den spurte jeg pent om å få slippe så da ble det spekeskinke med potetsalat på meg. Pleier ikke å være favoritten min, men dette smakte veldig godt. Andre forrett var kamskjell. Siden jeg egentlig ikke syntes det smaker så mye gikk dette greit, i alle fall de første bitene før en høyrøstet bergenser gjorde krav på resten. Og det var i grunn helt greit. Hovedretten var reinsdyr fra Røros. Utrolig godt! Jeg har virkelig fått sansen for reinsdyr, og må nok prøve å lage dette selv snart. Desserten var en lys sjokolademousse med sitronkrem og karamelliserte pistasjnøtter. Alt i alt veldig god mat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig med tilbakemeldinger ;-)