fredag 31. desember 2010

Siste sjanse

Så var nyttårsaften plutselig her, slutt på et år, starten på et nytt.
Kvelden skal nytes med god middag før det bærer av sted for å nyte de siste timene med den yngre garde.




Bildet er fra weheartit.com.

Ønsker alle en fin kveld, en morsom feiring og et fantastsk nytt år!

søndag 26. desember 2010

God jul til alle og enhver!

Jada, jeg er fullstendig klar over at vi nå er et godt stykke ute i jula og kanskje er det lovlig sent å komme med lykkeønskninger nå. Nå har jeg faktisk hatt en ukes ferie fra dataen! Kan ikke huske sist det skjedde, og hadde det vært opptil meg hadde ferien fortsatt ut i det neste året...

Jeg er litt (veldig)glad i håndarbeid noen ganger. Spesielt strikkeprosjekter jeg ser enden på når jeg starter. Og hjemmestrikkede ullsokker kan fort bli en fin julepresang. Noe må en jo gjøre i eksamenstiden. Årets "ladder" ble blå og hvite og de er visst blitt omtalt i juleselskaper allerede... Det varmer et strikkehjerte!

Typisk meg tenkte jeg ikke på å ta bilde av herligheten etter de var ferdige, så med mindre den lykkelige eier gir meg et bilde av dem får det holde med dette.

I går var Storesøs og jeg ute en tur da vi la merke til alle de fine krystallene i snøen. Det måtte selvfølgelig fotograferes.
Speilrefleksen var som vanlig ikke å se, så nok en gang ble det mobilbilde. Utrolig mye fasinerende å se ute i naturen i grunn.

Fortsatt god ferie for alle som kan unne seg det!

lørdag 18. desember 2010

O' glede!

Lite er like godt som å legge seg i en hard seng og kjenne stressnivået synke synkront med kroppen ned i madrassen.
Lånt fra weheartit

tirsdag 14. desember 2010

Why?




Vi er nå midt inne i høysesongen for prokastringering, og med det tror jeg dataen holder på å ta knekken, serverene var nede på skolen i helga så ingen fikk printet ut noe som helst og rommene var iskalde. Lovely!

Hvor typisk er det da, at når en virkelig har behov for å bruke Skype, da fungerer det ikke! Med en gang jeg forsøker å starte programmet krasjer det. Forsøkte med at ei annen logget seg inn på min maskin i dag, det fungerte selvfølgelig, men ikke med min bruker.
Herlig kaos dette her. Midt i innspurten av prosjektjobbing der vi bruker Skype til å komminisere oss i mellom. Heldivis finnes det mail, selv om det er litt mer inneffektivt. Noen som har noen tips? Jeg har forsøkt restart og avinstallering opptil flere ganger, men tror ikke det er håp.

På den lyse siden:
Snart bare dagen igjen før jeg kan unne meg litt ferie etter VM i eksamen og innlevering =D

lørdag 11. desember 2010

Puh!

Etter 2 überhektiske uker med å gå fra eksamen og rett i forelesning eller til å sette seg ned for å lese til en ny har jeg endelig litt tid til å klarne hodet. Eksamen er et nødvendig "onde" som må til, og det er alltid nok å lese på, og vi tenker vel alle: "neste semester, da skal jeg være flinkere". Jaja, vi får nå se.

I går var siste eksamen, nå gjenstår kun 2 innleveringer før jeg forhåpentligvis kan ta ferie med god samvittighet! For første gang på x antall uker hadde jeg i dag tid til å trene, og det var ikke vondt for å si det sånn! Rommet ser ut som om det er slått ned en bombe her, for ikke å snakke om kjøkkenet! Så fremdeles er det nok å ta tak i.

Et lite antiklimaks var det i går da de fleste nesten løp hjem fra eksamen for å pakke og dra hjem til jul. Så på en måte er det deilig å være ferdig med eksamen, men på den annen side har ikke den siste tiden vært så ille likevel. Mye lesing ja, men også sosialt og utrolig nok gøy. Og ikke minst lærerikt! Det er nesten litt utrolig hvor mye en kan lære seg på kort tid om viljen er til stede. Hvor rart er det vel ikke å si til folk 10 desember: "sees neste år!", og ikke minst "god jul".

Så nå er det sløving ut dagen, noe jeg syntes jeg fortjener etter å ha vært på skolen 12 dager i strekk, hatt 6 eksamner i løpet av de 12 dagene og skrevet 77 sider! X-faktorfinale står for tur med hjemmelaget pizza og kanskje litt godt. For i morgen braker det løs igjen med prosjektarbeid og rapportskriving.

Heia ATLE!

PS; grøt lages best med en ekspert til stede ;-)

onsdag 1. desember 2010

Varmt og godt.

Noen dager er det bedre enn andre å ligge under en varm dyne.